Všechny blogové příspěvky (889)


Obchodní zástupce
Trendy v designu a bezpečnosti hliníkových bran

Hliníkové brány s sebou přináší výhody v podobě bezpečnosti, vytříbeného designu a kvalitního zpracování. Díky tomu vám budou dělat službu řadu let. Pokud hledáte špičku na trhu v této oblasti, nelze jinak než doporučit společnost Sun System, která má s vývojem a inovací bran dlouholeté zkušenosti.

Nejnovější trendy v designu hliníkových posuvných bran

Hledáte kvalitní posuvnou bránu, která vám bude sloužit po…

Pokračovat

Přidal(a) Lukáš Mičo dne 15.Březen.2024 v 14:14 — Žádné komentáře

Produkty Le Chomat a Sun System pro luxusní hotely a rezidence

Zařizujete luxusní hotel, rezidenci nebo jiný komerční prostor? V tom případě se neobejdete bez kvalitního vybavení, které zvýší hodnotu i atraktivitu nemovitosti. Při zařizování hotelového pokoje můžete využít kvalitní produkty od značky Le Chomat. Exteriér pak skvěle dotvoříte pomocí špičkových produktů od značky Sun System.

Le Chomat – kvalitní postele pro luxusní ložnice

Pod označením …

Pokračovat

Přidal(a) Roman Chomát dne 13.Březen.2024 v 9:02 — Žádné komentáře


Obchodní zástupce
Trendy v designu a bezpečnosti hliníkových bran

Hliníkové brány s sebou přináší výhody v podobě bezpečnosti, vytříbeného designu a kvalitního zpracování. Díky tomu vám budou dělat službu řadu let. Pokud hledáte špičku na trhu v této oblasti, nelze jinak než doporučit společnost Sun System, která má s vývojem a inovací bran dlouholeté zkušenosti.

Nejnovější trendy v designu hliníkových posuvných bran

Hledáte kvalitní posuvnou bránu, která vám bude sloužit po…

Pokračovat

Přidal(a) Lukáš Mičo dne 12.Březen.2024 v 21:57 — Žádné komentáře


Obchodní zástupce
Vjezdové brány: jaké typy existují a jaké výhody se s nimi pojí?

Vyberte si kvalitní vjezdovou bránu z hliníku. Její velkou předností je bezúdržbovost a špičkové provedení. Zjistěte, jaké typy bran existují a jaké další výhody se s nimi neodmyslitelně pojí.

Typy hliníkových vjezdových bran

Existuje několik typů hliníkových vjezdových bran, mezi kterými si…

Pokračovat

Přidal(a) Lukáš Mičo dne 28.Únor.2024 v 10:56 — Žádné komentáře

Jak vybrat postel s vysokým čalouněným čelem

Postel je základním kusem nábytku v každé ložnici. Své místo zde přitom často zaujímají právě postele s čalouněným čelem. Jaké výhody se s touto variantou pojí? Jak postupovat při výběru a jak se o čalouněné čelo postele správně starat?

Čalouněná čela postelí prošla vývojem

Určitým čelem se postele zdobily prakticky od pradávna. Ve starověku například čela pomohla…

Pokračovat

Přidal(a) Roman Chomát dne 19.Leden.2024 v 14:58 — Žádné komentáře

Proč se rozhodnout pro hotelové matrace na míru

Jen těžko byste v hotelu hledali důležitější vybavení, než jakým jsou právě matrace. Kvalita spánku vašich hostů velmi úzce souvisí s jejich celkovou spokojeností s pobytem. Proto se vyplatí investovat do kvalitního vybavení, které dosáhne dlouhé životnosti. Řešením mohou být právě hotelové matrace na míru.

Výhody matrací na míru pro hotely

Hotelový pokoj slouží primárně k tomu, aby si v něm hosté…

Pokračovat

Přidal(a) Roman Chomát dne 10.Leden.2024 v 16:38 — Žádné komentáře

Americké postele: luxus a komfort ve vaší ložnici

Americké postele se v českých ložnicích těší stále větší popularitě. A není divu. Spojují v sobě totiž maximální pohodlí při spánku, kvalitní zpracování a výjimečný design. Díky této kombinaci si budete užívat komfort během noci a ráno se probudíte odpočati a připraveni na nové výzvy.

Historie a evoluce kontinentálních postelí

Luxusní americké…

Pokračovat

Přidal(a) Roman Chomát dne 10.Leden.2024 v 12:00 — Žádné komentáře

Udělejte si ze zimní zahrady své vlastní království

Zimní zahrady mají v moderním bydlení své čestné místo. S jejich pomocí si totiž můžete blízkost přírody užívat opravdu celoročně, aniž byste byli omezeni venkovní teplotou. Zjistěte, jak postupovat při výběru zimní zahrady a čím vším ji vybavit.

Výhody zimních zahrad na terase

Zimní zahrady u domu v sobě spojují hned…

Pokračovat

Přidal(a) Roman Chomát dne 13.Říjen.2023 v 10:59 — Žádné komentáře

Luxus na dosah: Proč investovat do kvalitních hliníkových pergol a postelí na míru

Nejsme tak bohatí, abychom si kupovali nekvalitní vybavení. Právě tímto heslem se vyplatí řídit během zařizování vašeho bydlení. Investicí do kvalitních materiálů a špičkového zpracování docílíte dlouhé životnosti jednotlivých výrobků a nebudete muset jejich nákup řešit za pár let znovu.

Definice luxusu v dnešní době

Definice luxusního bydlení se v průběhu let přirozeně mění…

Pokračovat

Přidal(a) Roman Chomát dne 9.Říjen.2023 v 14:03 — Žádné komentáře


Obchodní zástupce
Bezpečnost, produktivita a oblékání při práci na zahradě

Práce na zahradě přináší spoustu radosti, ale i mnohá rizika, na která je třeba myslet dopředu a snažit se nehodám zabránit. U každého domu to vypadá jinak. Někdo pěstuje rád různé květiny, keře a stromy, jiný se snaží být co nejvíce soběstačný v produkci ovoce a zeleniny a další chce mít okolí svého domu reprezentativní pro návštěvy. Stejně je to s péčí o úpravy exteriéru – venkovská předzahrádka jako u babičky, zahrada navržená architekty a upravená profesionálními zahradníky nebo…

Pokračovat

Přidal(a) Zuzana Našincová dne 4.Říjen.2023 v 9:46 — Žádné komentáře

Stínicí technika a děti: Jak může správné stínění v dětském pokoji pomoci dětem lépe spát

U dětí stejně jako u dospělých hraje spánek důležitou roli v jejich životě. Adekvátní regenerace se totiž projeví v mnoha ohledech. Zjistěte, jaký vliv na to má správně zvolené stínění a pro jakou variantu se rozhodnout.

Proč děti potřebují tmavé prostředí ke spaní

Spánek je pro děti velmi důležitý. Obzvláště v útlém věku jím přitom stráví velkou část dne. Aby však byl…

Pokračovat

Přidal(a) Roman Chomát dne 29.Září.2023 v 14:34 — Žádné komentáře


Obchodní zástupce
Rady, jak vybrat venkovní stínicí techniku

Řešíte právě nové bydlení či rekonstrukci toho stávajícího? Jedním z důležitých kroků při zařizování domácnosti je správný výběr venkovní stínicí techniky, která s sebou přináší řadu benefitů. Jaké to jsou? A mezi jakými variantami se můžete rozhodovat?

Proč používat stínicí techniku

Instalace …

Pokračovat

Přidal(a) Lukáš Mičo dne 19.Září.2023 v 18:03 — Žádné komentáře

Materiály matrací

Myslete na své zdraví a vyberte si správnou matraci, která vám zajistí pohodlný spánek. Ačkoli si to často neuvědomujeme, spánek je pro nás velmi důležitý. V posteli strávíme téměř třetinu života a právě díky němu regenerujeme své tělo i mysl. Ke klidnému a pohodlnému spánku přispívá především kvalitní matrace. Každý z nás má na matraci jiné požadavky, proto je nabídka matrací tak pestrá a k výběru je třeba přistupovat individuálně.

V…

Pokračovat

Přidal(a) Roman Chomát dne 16.Září.2023 v 14:34 — Žádné komentáře

Hotelová přistýlka nemusí být noční můrou hostů

Mnoho lidí má vůči přistýlkám v hotelech různé předsudky. Na rozdíl od tradičního hotelového lůžka se jedná o rozkládací pohovky s matrací, která není pohodlná a je příliš úzká. Přistýlky jsou často nevzhledné a jsou jen jakousi náhražkou klasické postele. Měli byste však mít na paměti, že na přistýlce spí váš host a na jeho spokojenosti záleží.…

Pokračovat

Přidal(a) Roman Chomát dne 13.Září.2023 v 13:30 — Žádné komentáře


Obchodní zástupce
Pracovní oděvy od společnosti Lindström pro práci s ohněm

Práce s ohněm je jednou z nejnebezpečnějších pracovních činností. Proto tato činnost vyžaduje přísná ochranná opatření a vhodný ochranný oděv. Správný výběr a kvalita ochranného oděvu minimalizují riziko zranění. Lindström je jednou z předních společností, která mimo jiné vyrábí a distribuuje pracovní oděvy tohoto typu.…

Pokračovat

Přidal(a) Zuzana Našincová dne 28.června.2023 v 13:58 — Žádné komentáře


Stavební firma
Tajemství dřevěných altánků: Oáza klidu ve vaší zahradě

Vstoupit do dřevěného altánku je jako vstoupit do jiného světa. Je to místo, kde se můžete vytrhnout z ruchu každodenního života a najít klid a harmonii ve spojení s přírodou. Dřevěné altánky mají své tajemství a kouzlo, které je nedokáže napodobit žádný jiný materiál.

Jedním z nejzajímavějších prvků dřevěných altánků je…

Pokračovat

Přidal(a) Ivan Maior dne 30.V.2023 v 19:55 — Žádné komentáře


Stavební firma
Důležitost ekologického designu v zahradních domečcích

V posledních letech se stále více lidí zajímá o životní prostředí a hledá způsoby, jak snížit svůj ekologický otisk. Tato trendová změna postihuje různé oblasti, včetně designu zahradních domků. Ekologický design se stal klíčovým faktorem při výběru a stavbě zahradních domků, a to z dobrého důvodu. V tomto článku si přiblížíme důležitost ekologického…

Pokračovat

Přidal(a) Ivan Maior dne 23.V.2023 v 14:38 — Žádné komentáře


Stavební firma
Moderní dřevěné altánky - dokonalá kombinace krásy a funkčnosti

Dřevěné altánky za poslední dobu získávají velkou popularitu a stávají se oblíbenou volbou mnoha majitelů zahrad. Jejich přírodní vzhled a útulná atmosféra dodávají zahradnímu prostoru zvláštní kouzlo. Dřevo je univerzální materiál, který se hodí ke různým stylům a designům, a proto se dřevěné altánky stávají oblíbenou volbou nejen v…

Pokračovat

Přidal(a) Ivan Maior dne 23.V.2023 v 14:26 — Žádné komentáře


Stavební firma
Inspirující design zahradních domků: Trendy a inovace

Nadčasový design zahradních domků zaujímá stále významnější místo v oblasti architektury a zahradního designu. Současní vlastníci se stále více zajímají o unikátní a moderní koncepty, které zahradní domky nabízejí. Ve světě architektury a designu existuje mnoho nových trendů a inovací, které přinášejí do této oblasti nové a vzrušující možnosti.

Jedním z…

Pokračovat

Přidal(a) Ivan Maior dne 22.V.2023 v 15:37 — Žádné komentáře

Plánujete nový kabát pro vaši předsíň, chodbu nebo zádveří?

Předsíň je vždy to první, co vidíte, když se vrátíte domů po náročném dni. A taky to první, co spatří vaši přátelé, kteří vás přijdou navštívit. Není to tedy místo, které byste si měli zařídit skromně. Naopak, je čas být odvážní a skutečně to rozbalit!

Co takhle vestavěná šatní skříň? Pokud se vejde,…

Pokračovat

Přidal(a) Martina Volná dne 22.V.2023 v 12:34 — Žádné komentáře

Měsíční archivy

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2016

2015

2014

2013

2012

2011

1999

Fórum

Podlahové palubky, jaké máte Vy?

Zahájeno uživatelem Anička PLná v Pozemek, projekt, stavba na klíč 24.5. 0 Odpovědi

Dobrý den, stojím před rozhodnutím jaké palubky na podlahu dát, Nechci vinyl nebo něco takového imitující dřevo. Našla jsem souhrn podlahových palubek včetně informací…Pokračovat

Od koho poptat dřevěnou terasu od A-Z ?

Zahájeno uživatelem Ondřej Koba v Pozemek, projekt, stavba na klíč. Poslední odpověď uživatele Anička PLná 21.1.. 1 Odpovědět

Dobrý den, na léto bychom chtěli si nechat udělat kolem domu dřevěnou terasu. Ještě nevíme z jaké dřeviny ale to nám doufám poradí firma. Od koho jste si nechali dělat terasu vy? Spokojenosti? Děkuji.Pokračovat

Z jakého dřeva postavit saunu?

Zahájeno uživatelem Daniel Maxa v Pozemek, projekt, stavba na klíč. Poslední odpověď uživatele Daniel Maxa 12. 22, 2023. 2 Odpovědi

Ahoj, stojím před rozhodnutí stavby a zajímaly by mě vaše názory na použití různého dřeva. Děkuji za postřehy.Pokračovat

Jaké kamna do venkovní sauny?

Zahájeno uživatelem Ondřej Koba v Pozemek, projekt, stavba na klíč. Poslední odpověď uživatele Daniel Maxa 11. 27, 2023. 1 Odpovědět

Ahoj, doporučte mi pokud máte někdo zkušenost se stavbou venkovní sauny. Váhám mezi elektrickými a těmi na dřevo. Mam se řídit jen cenou?Pokračovat

Popisky: sauna

Svetlotechnikasvetelnotechnické posudky a štúdie na rodinné domy a pozemné stavby

Energetické projektové hodnotenie stavieb a teplotechnické posúdenia.

Snímky